Menu Close

Κεραμικό φίλτρο αφρού χυτηρίου αλουμινίου

Κεραμικό φίλτρο αφρού χυτηρίου αλουμινίου

Το κεραμικό φίλτρο αφρού χυτηρίου αλουμινίου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνα υψηλής ποιότητας και καθαρότητας, κατασκευασμένο από μοναδική φόρμουλα και προηγμένη τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος και έχει ομοιόμορφη τρισδιάστατη δομή δικτύου. Το χυτήριο κεραμικών φίλτρων έχει εξαιρετικές ιδιότητες όπως υψηλή αντοχή, σταθερή υφή, χωρίς σκωρία, αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρή αντοχή σε θερμικό σοκ. Κατάλληλο για καθαρισμό και διήθηση διαλυμάτων αλουμινίου και κραμάτων αλουμινίου υψηλής θερμοκρασίας. Μπορεί να φιλτράρει τη μη μεταλλική σκωρία και να λιώνει σε επίπεδο μικρομέτρων, να κάνει την επιφάνεια των χυτών πιο λεία και να μειώνει τις απώλειες κατεργασίας.

Η ποιότητα του τήγματος αλουμινίου είναι πολύ σημαντική, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επακόλουθη απόδοση επεξεργασίας και την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Επομένως, όλες οι χώρες στον κόσμο αποδίδουν μεγάλη σημασία στον καθαρισμό του τήγματος αλουμινίου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη ρύπανση από αλουμίνιο. Αφενός, κατά τη διαδικασία τήξης, το αλουμίνιο εκτίθεται στην ατμόσφαιρα του κλίβανου σε λιωμένη ή ημι-τηγμένη κατάσταση, η οποία οξειδώνεται εύκολα, αντιδρά εύκολα με υδρατμούς για να απορροφήσει το υδρογόνο και σχηματίζει εύκολα διάφορες μορφές μη μέταλλα. σκωρία. (Όπως υπολείμματα επένδυσης κλιβάνου, χλωριούχο, καρβίδιο κ.λπ.) και χονδροειδή σωματίδια διαμεταλλικής ένωσης στη ροή.

Από την άλλη πλευρά, μέρος του σκραπ στο συνδυασμένο φορτίο περιέχει ορισμένες ακαθαρσίες που δεν είναι αλουμινίου κατά τη διαδικασία ανακύκλωσης. Επειδή τα απόβλητα προέρχονται από απόβλητα διεργασιών από διάφορες διεργασίες στο εργοστάσιο και απόβλητα εκτός εργοταξίου, η διαδρομή είναι διαφορετική, η σύνθεση είναι περίπλοκη και η ποιότητα είναι κακή.
Αυτές οι ακαθαρσίες δημιουργούνται εύκολα φυσαλίδες και εγκλείσματα στην πλάκα, τα οποία επηρεάζουν σοβαρά την καθαρότητα του τήγματος μετάλλων και στη συνέχεια επηρεάζουν την απόδοση επεξεργασίας, τις μηχανικές ιδιότητες, την αντοχή στη διάβρωση και την ποιότητα εμφάνισης του προϊόντος.

Το κεραμικό φίλτρο αφρού χυτηρίου αλουμινίου επιτρέπει στο λιωμένο αλουμίνιο να γεμίζει την κοιλότητα πιο ομοιόμορφα. Το τηγμένο μέταλλο έχει μεγαλύτερη τάση σε αναταράξεις κατά τη διαδικασία χύτευσης. Αφού η τυρβώδης ροή περάσει μέσα από την τρισδιάστατη δομή πόρων, τελικά μετατρέπεται σε μια πολύ σταθερή στρωτή ροή, η οποία γεμίζει την κοιλότητα.

Το κεραμικό φίλτρο αφρού χυτηρίου αλουμινίου μειώνει τη διάβρωση κρούσης του μεταλλικού διαλύματος στην κοιλότητα χύτευσης, μειώνει σημαντικά τον ρυθμό απόρριψης, μειώνει το κόστος παραγωγής και βελτιώνει την παραγωγικότητα της εργασίας.

Τα φίλτρα από κεραμικό αφρό αλουμίνας χρησιμοποιούνται ευρέως σε εργαστήρια χύτευσης αλουμινίου, όπως ράβδοι χύτευσης από κράμα αλουμινίου, μπιγιέτες χύτευσης, φύλλο αλουμινίου, δοχεία αλουμινίου και προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Ο ρυθμός διήθησης των σωματιδίων ακαθαρσίας 98-20 micron είναι 98,3%, το οποίο βοηθά στην απόκτηση τέλειων προϊόντων αλουμινίου. Διάφορες προδιαγραφές μπορούν να παραχθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, που κυμαίνονται από 20ppi έως 60ppi και το μέγιστο μέγεθος μπορεί να φτάσει τις 26 ίντσες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.