Menu Close

Ακροφύσιο χύτευσης αλουμινίου

Ακροφύσιο χύτευσης αλουμινίου

Το ακροφύσιο χύτευσης αλουμινίου είναι επίσης γνωστό ως αιχμή χύτευσης, είναι ένα σύνθετο κεραμικό προϊόν που αναπτύχθηκε και παράγεται από την AdTech. Αποτελείται από κεραμικές ίνες και ανόργανα κεραμικά υλικά. Έχει τα πλεονεκτήματα της μέτριας ελαστικότητας, της μικρής παραμόρφωσης και της μεγάλης διάρκειας ζωής. Μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά το τήγμα αλουμινίου από τη διάβρωση της κοιλότητας του ακροφυσίου χύτευσης, παρέχοντας έτσι μια αποτελεσματική εγγύηση για την ποιότητα της πλάκας από χυτό χάλυβα. Διάφοροι τύποι ακροφυσίων παροχής ροής μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η πλάκα ακροφυσίου χύτευσης κεραμικών ινών είναι βασικό συστατικό της μηχανής συνεχούς χύτευσης αλουμινίου, η οποία επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της πλάκας αλουμινίου και την απόδοση της παραγωγής. Οι μύτες χύτευσης μπορούν να χωριστούν σε πολλούς τύπους ανάλογα με τις διαφορετικές μηχανές χύτευσης. Οι τροχοί πυριτικού αλουμινίου που παράγονται από το εργοστάσιό μας είναι κατασκευασμένοι από κεραμικές ίνες και μερικά άλλα πυρίμαχα υλικά.

Χαρακτηριστικά ακροφυσίου χύτευσης αλουμινίου:

1. Άριστη θερμομόνωση.
2. Υψηλή αντοχή σε κάμψη και θλίψη.
3. Εξαιρετική αντοχή σε θερμικό σοκ.
4. Η επιφάνεια είναι λεία και δεν κολλάει στο αλουμίνιο.
5. Καλή μόνωση και χωρίς παραμόρφωση.

Το ακροφύσιο χύτευσης αλουμινίου έχει μια λεία επίστρωση στην επιφάνεια ανοίγματος και στην επιφάνεια εργασίας, η οποία μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση του τηγμένου αλουμινίου και να εξασφαλίσει την καθαρότητα της πλάκας αλουμινίου. Τα χυτά έχουν εξαιρετικές ιδιότητες μη διαβροχής, χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας, ομοιόμορφη πυκνότητα, λείες επιφάνειες και ακριβείς ανοχές. Είναι εξαιρετικά προϊόντα για συνεχή χύτευση λωρίδων αλουμινίου.

Το Ceramic Fiber Castertip έχει εξαιρετικές ιδιότητες μη διαβροχής, χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας, ομοιόμορφη πυκνότητα, λεία επιφάνεια και σφιχτές ανοχές. Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για συνεχή χύτευση λωρίδων αλουμινίου.

Το ρύγχος χύτευσης υγρού αλουμινίου μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά το λιωμένο αλουμίνιο από τη διάβρωση του ακροφυσίου χύτευσης και να αποφύγει την ενανθράκωση. η δομή θραύσης είναι μια λεπτή και ομοιόμορφη δομή ινών με στρώματα για την πρόληψη της ύπαρξης κροκιδωτής δομής. η επίστρωση της επιφάνειας εργασίας είναι ομοιόμορφη και λεία για την αποφυγή ρωγμών σωματιδίων και απόρριψης της επίστρωσης. Η εμφάνιση αυτού παρέχει εγγύηση για χυτές πλάκες υψηλής ποιότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.