Menu Close

Βιομηχανικό βύσμα αλουμινίου

Βιομηχανικό βύσμα αλουμινίου

Το βιομηχανικό βύσμα αλουμινίου είναι κατασκευασμένο κυρίως από πυριτικές ίνες υψηλής ποιότητας και άλλες φόρμουλες μέσω σχηματισμού κενού και τα βύσματα εφαρμόζονται σε υλικά αλουμινίου. Οι φούρνοι με βύσμα νερού αλουμινίου, όπως οι φούρνοι τήξης και οι στατικοί φούρνοι, είναι κατάλληλοι για τη μόνωση κλιβάνων τήξης αλουμινίου, κλιβάνων διύλισης, στατικών κλιβάνων και κλιβάνων βρύσης, κάνοντας τη διαδικασία χύτευσης αλουμινίου και κραμάτων αλουμινίου πιο βολική, ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη.

Το βιομηχανικό βύσμα αλουμινίου είναι ένα είδος προϊόντος ειδικού σχήματος από κεραμικές ίνες, το οποίο πληροί τις απαιτήσεις πυραντίστασης και θερμομόνωσης ορισμένων ειδικών εξαρτημάτων θερμικού εξοπλισμού. Το προϊόν είναι ένα μη εύθραυστο υλικό με υψηλή αντοχή και ακριβές μέγεθος. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες μορφές ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το προϊόν έχει καλά αποτελέσματα φωτιάς και θερμομόνωσης και μπορεί να εκτεθεί άμεσα σε φλόγες.

Το βύσμα χύτευσης αλουμινίου έχει σκληρή υφή και ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση του ανέμου. χωρίς ραφή επένδυση? χαμηλή αποθήκευση θερμότητας και απώλεια θερμότητας. εξαιρετική απόδοση κατασκευής και εγκατάστασης. εξαιρετική αντοχή σε θερμικό σοκ. υψηλή αντοχή σε θλίψη και μεγάλη διάρκεια ζωής. σημαντικό αποτέλεσμα ηχοαπορρόφησης.

Η AdTech παράγει και καινοτομεί συνεχώς διαδικασίες παραγωγής σειρών ελέγχου ροής από το 2012: οι ράβδοι πώματος χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με σωλήνες εμβάπτισης, σωλήνες ροής, πώματα βύσματος, βύσματα γραφίτη, δακτυλίους σκωρίας, χαλύβδινες κουτάλες και άλλα προϊόντα για να κάνουν τη λύση παραμέτρου χύτευσης μετάλλου σταθερή και βολικό, Ελέγξτε τη ροή και κερδίστε την αναγνώριση της αγοράς από περισσότερο από το 95% των υπαρχόντων πελατών.

Ο κώνος εκκένωσης χύτευσης αλουμινίου Adtech υιοθετεί ίνες υψηλής περιεκτικότητας σε αλουμίνιο και η αρχική χειροκίνητη διαδικασία αλλάζει σε αυτόματη διαδικασία χύτευσης εξοπλισμού με φίλτρο αναρρόφησης κενού. Η απόδοση παραγωγής είναι υψηλή, η σταθερότητα ποιότητας είναι υψηλή, ο ρυθμός απόδοσης μπορεί να φτάσει το 99%, η κατανομή μάζας είναι ομοιόμορφη και η σκληρότητα είναι ομοιόμορφη. Είναι υψηλότερο από τα συνηθισμένα βύσματα, σφιχτά μπλοκαρισμένο, το αλουμίνιο δεν περιέχει σκωρία και ελέγχει το υγρό μέταλλο που πρόκειται να παρεμποδιστεί στο κουτί και στον κλίβανο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.